محل تبلیغات شما

آیا مقصران سیل خوزستان محاکمه می‌شوند؟

نویسنده: سید مسلم یگانه
​​​خوزستانی ها هنوز از کاهش گردوغبار نیاسوده بودند که با سیل غافلگیر شدند. در حال حاضر خیابان‌های شهرهای مختلف این استان به استخر تبدیل شده و عبور و مرور را برای مردم سخت کرده است.
همانگونه که پیش‌بینی شده بود، از پیش از ظهر دیروز شهرهای خوزستان میزبان بارش شدید باران بوده و با وجود اعلام آماده باش به دستگاه‌های مختلف، آبگرفتگی‌های شدیدی در معابر استان رخ داده؛ به‌گونه‌ای که تردد حتی برای خودروها با مشکل مواجه شده و این وضعیت در شهرهای اهواز و کوت عبدالله بیشتر است.براساس تصمیم ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران خوزستان، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های شهرستان‌های اهواز، حمیدیه، کارون، باوی، سوسنگرد، شادگان، آبادان، خرمشهر، رامشیر، رامهرمز، ماهشهر، هندیجان و امیدیه به علت آبگرفتگی معابر و بارش باران امروز تعطیل شد.
علی خدادادی»  مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان به اسکان ۲۷ خانوار ساکن در شهرستان کارون در اردوگاه اضطراری اشاره می‌کند و می‌گوید: به‌دنبال بارش شدید باران و آبگرفتگی در اغلب شهرستان‌های استان نجاتگران جمعیت هلال احمر در قالب 20 تیم عملیات امداد و نجات در حال امدادرسانی به مردم هستند.
به‌گفته خدادادی شعب جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های اهواز، آبادان، کارون، رامهرمز، آغاجاری، هفتکل، خرمشهر و شادگان درخواست اعلام منطقه امدادی کرده‌اند و2 سالن ورزشی در شهرستان آبادان نیز مهیا شده، اما تاکنون اسکان نداشته است. همچنین با توجه به آبگرفتگی معابر در اهواز، نجاتگران جمعیت هلال احمر خوزستان  بیش از 100 خودرو گرفتار شده در آب را نجات داده‌اند. از طرفی، 7 تیم عملیاتی در اهواز، 4 تیم در آبادان، 2 تیم در خرمشهر، 2 تیم در کارون، 2 تیم در هفتکل و 4 تیم در آغاجاری در حالت آماده باش هستند و به شهروندان امدادرسانی می‌کنند.
با این حال، به اعتقادکیامرث حاجی‌زاده» مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان، لازم است همه اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در استان و شهرستان‌ها در حال آماده‌باش باشند و فرمانداران، بخشداران، شهرداران و دستگاه‌های امداد و نجات هم از حالت آماده‌باش خارج نشوند.
وی از شناسایی مدارس در خطر آبگرفتگی و نقاط آسیب پذیر خوزستان خبر می‌دهد و می‌گوید: این استان با توجه به فقدان زیرساخت‌ها، دچار مشکلات عدیده‌ای است و می‌بینیم که با بارندگی ۲۰ میلیمتری، اهواز و سایر شهرها دچار مشکل آبگرفتگی و مسائل دیگر می‌شود.
وی با بیان اینکه گاهی شرایط آبگرفتگی در برخی نقاط به‌گونه‌ای است که ممکن است چند دستگاه مکنده هم جواب ندهد، عنوان می‌کند: گاهی نمی‌توانیم کاری کنیم، اما حضور نیروهای خدماتی در شهر مردم را متقاعد می‌کند که مسئولان پای کار هستند.
داریوش بهارلویی» مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان نیز اعلام می‌کند که طی بارش‌های مؤثر هفته گذشته و اواسط آذرماه دو سیلاب ورودی در سد کرخه به‌طور کامل مهار شد و دو سیلاب با دبی حداکثر لحظه‌ای یک هزار و ۲۰۰ و یک هزار و ۴۰۰ مترمکعب بر ثانیه طی چند روز اخیر توسط سد کرخه مهار شده است. بارش‌های اخیر، بیشترین اثر را روی حوضه‌های کرخه و دز داشته و در سایر سدها و حوضه‌ها نیز شاهد افزایش روان آب بوده‌ایم.
با این حال وی می‌گوید: بارش‌های دهه دوم آذر ماه، بخشی از کمبود ورودی‌های آب را جبران کرده، اما همچنان نسبت به شرایط طبیعی قابل‌انتظار، میزان آب موجود در سدها کمتر است.
در پی ورود سامانه بارشی از جنوب غرب کشور، بارش‌ها از صبح روز دوشنبه این هفته در آبادان و خرمشهر آغاز شده ومیزان بارش روز دوشنبه در آبادان ۱۱۲ میلیمتر بوده که در استان بیشترین بارش را به خود اختصاص داده است.

مترو 1401 به اسلامشهر می‌رسد

تمدید مهلت خرید، خواسته زعفران کاران

پا درسیل، سر در غبار

تیم ,استان ,آبگرفتگی ,آب ,خوزستان ,بارش ,تیم در ,جمعیت هلال ,هلال احمر ,2 تیم ,در حال ,ستاد پیشگیری، هماهنگی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تعمیرات تخصصی موبایل SAMITEL